Korttimaksut

Helppoa ja turvallista

Maksaminen VISA:n tai Mastercardin myöntämällä pankki-tai luottokortilla on helppoa. Ota maksukortti valmiiksi esille, kun alat tehdä ostoksia. Kortin etupuolella on luottokortin numero ja voimassaoloaika, kääntöpuolelta löydät vahvistuskoodin (CVV2), jota tarvitaan maksamisen yhteydessä. Kääntöpuolelta löytyy myös pankkikortin numeron, mikäli käytät yhdistelmäkorttia. 

Kaikkia arkaluontoisia tietoja käsitellään turvallisesti salatussa muodossa niin, ettei kukaan ulkopuolinen pääse tietoihin käsiksi.


Yksityisyyden suoja: Maksukorttitietojen tallentaminen

Ostotapahtumien helpottamiseksi voit turvallisesti tallentaa korttisi tiedot meille. Kun olet tehnyt ostoksesi, on tärkeää, että kirjaudut ulos.

Olet itse vastuussa siitä, ettet paljasta käyttäjänimeäsi ja salasanaasi muille. Maksaessasi antamiasi tietoja käytetään vain maksutapahtuman yhteydessä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Tallennamme tiedot, joten sinun ei tarvitse antaa niitä meille jokaisen ostoksen yhteydessä. Voit lisätä uusia ja poistaa vanhoja pankki- tai luottokortteja kassalla.

Maksun suorittamiseksi tietosi lähetetään maksukäsittelijälle nimeltä Digital River. Yritys tallentaa tiedot turvallisesti, ja heillä PSI-tason 1-sertifikaatti.


Kuinka maksuvaraus toimii?

Maksua ei peritä suoraan kortilta, vaan tilaussummasta tehdään maksuvaraus. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme helposti perua varauksen, jos peruutat ostoksesi. Saattaa kulua muutama päivä, ennen kuin tämä näkyy korttitiedoissasi.

Jos Visalla / Mastercardilla maksettu alkuperäinen ostosumma hyvitetään osittain tai kokonaan, hyvitys ohjataan normaalisti takaisin samalle kortille, ei suoraan pankkitilille.

Pidätämme oikeuden tehdä tarvittaessa tarkastuksia kortilla tehtyyn maksusuoritukseen sekä kieltäytyä toimittamasta tuotteita.

Lisää maksutavoista voit lukea täältä.