Ota yhteyttä

Mikäli otat yhteyttä Komplett.fi asiakaspalveluumme sähköpostitse tallennamme tämän sekä yhteystietosi. Jos soitat asiakaspalveluumme tallentaa Komplett.fi puhelinnumerosi. Tiedot ja niiden tallennus on välttämätöntä, mikäli tapaus vaatii tarkempaa seurantaa tai yhteydenottoa. Lisätietoja tietosuojastamme löydät täältä.

Chattaa kanssamme

Arkisin klo: 10-15 

Soita meille

Avoinna arkisin 10-15

Puhelinnumero  09-8567 6820 (pvm/mpm)

Lähetä sähköpostia

     Lähetä viesti osoitteeseen        asiakaspalvelu@komplett.fi

Puhelinlinjoissame on havaittu tilapäinen häiriö. Kiireellisissä asioissa, meihin saa yhteyden chatin kautta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä 

Ottaessasi yhteyttä Komplett.fi asiakaspalveluun sähköpostitse, tapausnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi tallentuvat järjestelmäämme. Näin pystymme käsittelemään tapauksesi ja ilmoittamaan sinulle mahdollisista jatkotoimenpiteistä. 

Saanko tilaukselleni seurantanumeron?

Tilauksesi seurantanumero on lähetetty sinulle sähköpostitse, kun tilaus on lähtenyt varastoltamme. Muista, että voi kestää jopa 24 tuntia ennen kuin toimituksen kulkua voidaan seurata (tilaus on lähetetty, mutta se voidaan paikantaa vasta sen saavuttua Ruotsin postiterminaaliin). Tuotteemme lähtevät matkaan keskusvarastoltamme Norjasta. Keskimääräinen toimitusaikamme on noin 2-5 päivää.

Tilaukseni tila on lähetetty, mutta Postnordin sivulla näkyy että tilausta ei olisi vielä lähetetty. Miksi?

Tuotteemme lähetetään keskusvarastoltamme Norjasta, siitä syystä lähetyksiä ei voi seurata ensimmäisen 24 tunnin aikana. Voit seurata lähetyksesi tilaa heti kun paketti saapuu Ruotsin postiterminaaliin. 

Toimitusaika

Arkipäivisin ennen 13.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä matkaan (mikäli tilaamaasi tuotetta löytyy varastosta).

Normaali toimitusaika: 2-5 arkipäivää (Poikkeuksena Komplett-PC)

Komplett PC
Komplett PC rakennetaan tilaustyönä ja sen valmistus kestää noin 5-8 päivää (olettaen, että kaikkia osia löytyy varastoltamme).  
Normaali toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Saapumisilmoitus tekstiviestillä
Oletko vahingossa näppäillyt väärän puhelinnumeron saapumisilmoitus-osioon? Ei hätää, voit aina noutaa lähetyksesi näyttämällä henkilöllisyystodistuksesi ja antamalla seurantatunnuksesi neljä viimeistä numeroa.

60 päivän palautusoikeus (Vain yksityisasiakkaille)

Jos muutat mielesi ja haluatkin palauttaa tuotteen, tarjoamme sinulle 60 päivän palautusoikeuden (sisältää ilmaisen palautuksen). 

  • Kirjaudu omalle tilillesi
  • Klikkaa täältä Tilauksen yhteenveto
  • Etsi ja klikkaa tuotetta, jonka haluat palauttaa
  • Valitse "Käytä 60 päivän palautusoikeutta" ja seuraa ohjeita

Kun olemme vastaanottaneet palautuslomakkeesi, saat sähköpostitse tietoa palautusprosessista.
Haluatko valmiiksi maksetun rahtikirjan? Vastaa joko lähettämäämme sähköpostiin tai ota yhteyttä asiakaspalveluun ja autamme sinua.