Palautusoikeus

Lisätietoja palautusoikeudesta 

Komplett.fi tarjoaa tuotteilleen 60 päivän palautusoikeuden, tarkista palautusoikeutta koskevat ehdot täältä. Jotta voit hyödyntää 60 päivän palautusoikeutta, sinun tulee rekisteröidä palautus Komplett.fi:lle 60 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

1. Näin ilmoitat virheellisestä tuotteesta tai palautat tuotteen:

1.
Kirjaudu omalle tilillesi ja klikkaa oikeassa kulmassa ”Tili”
2. Valitse ”Kaikki tilaukset” kohdasta ”Näytä tilaushistoria” ja klikkaa ”Etsi”
3. Etsi kyseessä olevan tuotteen tilaus ja klikkaa ”Näytä” tai tilausnumero
4. Oikeassa yläkulmassa voit valita ”Tuotteen palauttaminen”
5. Valitse tuotemäärä, jonka haluat palauttaa (yleensä 1) sekä pankkitilitiedot (jos et voi lisätä pankkitilin numeroa, täytä kenttä nollilla).
6. Klikkaa ”Palauta valitut tuotteet”  
7. Valitse palautuksen syy ja kerro tuotteen vika sekä oletko ollut meihin yhteydessä sähköpostitse
8. Ilmoita sarjanumero, jos mahdollista
9. Klikkaa ”Valitse toimitusosoite”
10. Tarkista osoite
11. Klikkaa ”Lähetä palautusilmoitus”

Kun olemme vastaanottaneet palautusilmoituksesi sinulle ilmoitetaan menettelystä tai pyydetään lisätietoja sähköpostitse. Älä koskaan palauta tuotetta täyttämättä palautusilmoitusta. Jos tuotteessasi on tehdastakuun piiriin kuuluva vika (takuuaikana), yritämme ensisijaisesti korjata tuotteen. Jos tuotetta ei pystytä korjaamaan, toimitamme sinulle uuden tai vastaavan tuotteen. Jos sinulla on omia toivomuksia, voit ilmoittaa ne vikakuvauksen yhteydessä, jotta voimme ottaa ne mahdollisuuksien mukaan huomioon.  
Jos emme löydä tuotteesta ilmoittamaasi vikaa, veloitamme 25 euron testimaksun (sis. alvin) sekä paluurahdin.  

2. Etäkauppaa koskeva lainsäädäntö

Etäkauppaa koskevien lainsäädäntöjen lisäksi Komplett tarjoaa yksityisasiakkailleen 60 päivän vaihto-ja palautusoikeuden ostoehtojemme mukaisesti. Alta löydät listattuna lainvoimaiset pakotteet koskien etäkauppaa. 

2.1 Sinulla on oikeus purkaa ostosopimus 14 päivän aikana syytä ilmoittamatta.  

2.2 14 päivän oikeus kaupan purkuun lasketaan alkavaksi:

a) kun sinä tai kolmas osapuoli, kuljetusyritystä lukuun ottamatta vastaanottaa tilatun tuotteen.  
b) peruuttamisaika lasketaan alkavaksi digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä.
c) jos tilauksessasi on useampi erikseen toimitettava tuote, peruuttamisoikeus lasketaan alkavaksi kun sinä tai kolmas osapuoli, kulejtusyritystä lukuun ottamatta vastaanottaa viimeisen tuotteen.
d) jos kyseessä on säännöllisesti toimitettava tavara, peruuttamisaika lasketaan ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta (sinä tai kolmas osapuoli, kuljetusyritystä lukuun ottamatta).

2.3 Kaupanpurkua varten sinun tulee toimittaa meille palautusilmoitus edellä mainitulla tavalla tai ottaa yhteys asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@komplett.fi tai puhelimitse: +358 9 85676820 (pvm). 

2.4 Palautusoikeuden lunastamiseksi riittää, että lähetät ennen peruutusoikeuden umpeutumista meille kirjallisen ilmoituksen, missä kerrot halukkuudestasi purkaa kauppa.   

3. Kun kaupanpurku on tehty 

3.1 Palautamme sinulle kauppasumman maksutapasi mukaiseesti.

3.2 Sinun tulee lähettää tuote meille viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut päätöksestäsi purkaa kauppa.   

3.3 Mikäli toteamme tuotteessa muita, kuin tuotteen kohtuullisen testaamisen jättämiä jälkiä; pidätämme oikeuden palautuksen summan muutoksiin.

4. Poikkeukset ja erikoisehdot

4.1 Palautusoikeus ei koske tietokoneohjelmia, käyttöjärjestelmiä eikä peli-, ääni- ja kuvasovelluksia, jos sinetti on rikottu. Tuotteiden osia ei voi palauttaa.  

Jos kyseessä on elektroninen tuote, kuten kuva- tai äänisovellus, peli, ohjelmistolisenssi tai lahjakortti, menetät peruutusoikeuden vastaanotettuasi elektronisen lähetyksen tai kun lisenssikoodi/informaatio on saatettu voimaan.  

4.3 Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske käytettyjä hygienia- tai terveystuotteita, kuten parranajokoneita, hammasharjoja, nappikuulokkeita jne. Jos pakkaus on avattu mutta tuote on käyttämätön, palautusoikeus on voimassa.

4.4 Komplett PC luokitellaan tilaustuotteeksi. Valmistuskulut veloitetaan, mikäli PC on ehditty koota valmiiksi. Kulut määräytyvät kokoonpanon mukaan, max. veloitus 250€

4.5 Maksuton palautus koskee ainoastaan yksityisasiakkaita.