Neljä hyvää syytä valita Komplett

Komplett on Pohjoismaiden johtava verkkokauppa jonka laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Meidän tavoitteenamme on tehdä ostoskokemuksestasi entistäkin yksinkertaisempi ja miellyttävämpi. Meidän tehtävämme on varmistaa sinun tyytyväisyytesi.

 

Pohjoismaisen luotettava

Komplett on Pohjoismaiden suurin verkkokauppa, ja nyt olemme myös Suomessa. 21 vuoden kokemus verkkokaupasta ja yli 1,9 miljoonaa tyytyväistä asiakasta Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa ja Suomessa tekevät Komplettista luotettavan tavan tehdä ostoksia verkossa.

Vårt jobb är att du blir nöjdTyytyväisyytesi on meille tärkeintä 

Sinun tyytyväisyytesi asiakkaana on meillä tärkeintä, niin ennen kuin jälkeen ostoksen. Jos tuote ei vastannut odotuksiasi, voit helposti palauttaa tuotteen 45 päivän sisällä, täysin ilman erillisiä kuluja. Maksamme myös puolestasi palautuksen postikulut. 

Ta tid på oss, vi levererarTäsmälliset toimitukset

Voit aina luottaa, että toimitamme tilauksesi turvallisesti ja täsmällisesti, valitsit sitten kotiinkuljetuksen tai toimituksen lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen.
Vi packar dina drömmar

Täytämme toiveesi

Komplettilta löydät tuhansittain tuotteita heti toimitusvalmiina, kiinnostavimmista uutuustuotteista  kestosuosikkeihin luotetuimmilta merkeiltä, ja olemme aina laajentamassa valikoimaamme. Mitä tahansa etsitkin, ostosten tekeminen meillä on helppoa ja turvallista

Jäikö jokin askarruttamaan?

Asiakaspalvelusivuiltamme löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin!