Varoitus huijaussähköpostiviesteihin liittyen!

Komplett asiakaspalvelu on saanut tietoonsa, että verkossa kiertää tällä hetkellä Komplettin logolla varustettuja kalastelusähköposteja, joissa uskotellaan vastaanottajan voittaneen 499€ lahjakortin Komplettille.

Tämä viesti ei ole Komplettin lähettämä. Jos olet vastaanottanut tällaisen viestin, poista viesti äläkä klikkaa viestin linkkejä.

Vakavasti otettavana toimijana Komplett ei koskaan lähetä tälläisiä viestejä, emmekä missään tilanteessa pyydä sinulta tietoja joilla pääsisi käsiksi verkkopankkiisi, sähköpostitiliisi tai Komplett-tiliisi.

Jos olet vastannut tähän huijausviestiin ja antanut tietojasi, ole välittömästi yhteydessä omaan pankkiisi maksukorttisi sulkemista varten.

 

Jos missään tilanteessa et ole varma onko viestin lähettäjä Komplett.fi vai ei, voit seurata näitä linjauksia:

  • Komplett.fi ei koskaan pyydä sinulta luottokorttitietojasi klikkaamalla linkkiä sähköpostissa. Pyydämme maksutietojasi vain kun olet myymälässämme siirtymässä kassalle ja maksamassa tilauksen.
  • Komplett.fi ei koskaan pyydä sinua vahvistamaan tilitietojasi klikkaamalla linkkiä tai antamalla käyttäjänimen tai salasanan. Käyttäjänimeä ja salasanaa tarvitaan vain kun kirjaudut omille sivuillesi Komplettin verkkokaupassa.

Esimerkki kalasteluviestistä: