BeYou

Nykypäivän tietokoneista löytyy vaihtoehtoja jokaiselle. 

Windows 10 -käyttöjärjestelmän ja kehittyneen laitetekniikan ansiosta nykypäivän tietokoneet ovat entistä nopeampia, kevyempiä ja ohuempia. Kokemus tuntuu uudelta mutta silti tutulta, ja voit luottaa siihen, että käytössäsi on kaikkien aikojen turvallisin Windows. Uusia malleja löytyy monesta hintaluokasta, akun kesto on aiempaa parempi ja ihastut takuulla tietokoneen nopeuteen.   

 

  

Windows Ink Windows 10:llä

Tee ideoista nopeasti totta monipuolisen Windows Inkin avulla. Voit tehdä muistiinpanot ajatuksiesi vauhdilla, jopa ennen sisäänkirjautumista. Pääset käyttämään Ink-ominaisuutta missä tahansa Ink-sopivissa Windows sovelluksissa.    

Klikkaa!
Klikkaa kynääsi - Windows Ink luo välittömästi tilaa ideoillesi.

Älykäs
Raapusta muutama tehtävä ylös ja ne muuttuvat muistilistaksi.

Saumatonta Officen käyttöä
Officen dokumentteja on helppo muokata. Ympyröi teksti valitaksesi se, ja ylivetämällä se poistuu.

 

 

Inspiroidu

löytämään oma henkilökohtainen tietokoneesi

HP Envy 13"

Ultrakevyt laite ilman teknisiä rajoitteita.  Uskomattoman tyylikäs ja samalla poikkeuksellisen kestävä ja kevyt. Tämä laite on ohut ja upeasti muotoiltu. Sen tekniikka mahdollistaa kaiken mihin tietokonetta tarvitset – missä ikinä keksitkään sitä käyttää. Sisäänrakennetut Bang&Olufsen Play -kaiuttimet takaavat erinomaisen äänenlaadun, ja ne ovat vain yksi esimerkki tämän mallin hienouksista. 

Lenovo Ideapad 720S

Höyhenenkevyttä tekniikkaa suoraan huipulta! Ylellisellä alumiinipinnalla varustettu Lenovo Ideapad 720S on hämmästyttävän kevyt tietokone, jonka nopea lataus, runsas tallennustila ja mullistavat liitäntävaihtoehdot tekevät vaikutuksen. Erikoisvalmisteisen näytön tarkkuus ja yksityiskohtien laadukas toisto takaavat nautinnollisen elokuvakokemuksen. Ideapad 720S tuo elokuvateatterin mukaan kaikkialle.

Lenovo Yoga 910

Itse olen kokenut, kuinka taloudellisesti vaikeaa opiskelijana on omistaa oma koti. Siksi suunnittelenkin nyt monitoiminnallisia taloja, jotka vievät vähemmän tilaa ja ovat edullisempia. Mutta ei riitä, että design toimii – ulkonäkö on yhtä tärkeää. Ehkä juuri siksi tyylikkäästä Lenovo Yoga 910:stä on tullut suosimani työskentelyväline. Siinä riittää tehot kokonaiseksi päiväksi, kun työskentelen kentällä.  

Surface Pro

Minulle luovuus tarkoittaa sitä, että ei ole rajoja. Seuraan tuota filosofiaa, kun työstän mallejani Surface Pro:lla. Kevyen painonsa ansiosta voin kantaa sitä helposti mukana studiolla tai paikoissa, joissa inspiroidun eniten. Lisäksi Surface on niin tehokas, että voin käyttää sillä useita luovia ohjelmia samaan aikaan. Siitä on tullut minun uusi suosikkityökaluni.

Surface Laptop

Jätin päivätyöni työskennelläkseni oman projektini parissa. En halunut rajoittaa omia designejani. Nykyään teen kaiken aina designeista nettisivujen päivitykseen. Laadukas Surface Laptop näyttelee isoa osaa projekteissani ja kosketusnäyttö inspiroi minua uusiin työskentelytapoihin. Rakastan sen ohutta ja kevyttä olemusta, ja se sopii täydellisesti design laukkujeni sisään. Olen todella kiitollinen että uskalsin tehdä tämän. On unelmien täyttymys työskennellä tämän kanssa päivittäin.

Asus UX370

Haluan olla oma pomoni ja vapaa tekemään juuri mitä itse haluan. Siksi ryhdyin yrittäjäksi ja loin omat sääntöni. ASUS Zenbook Flip S on täydellinen minulle, koska se auttaa minua työssäni. 360 asteen kääntyvällä näytöllä voin työskennellä erittäin joustavasti ja katsoa YouTubesta Full HD-videoita, jotka saavat minut tuntemaan aivan kuin olisin luonnon keskellä – vaikka olen omassa kahvilassani.